Értékalapú közösségfejlesztésbe kezdett a Reflex. A helyi plébániával közös programot indítottunk Pápateszéren EFOP-támogatásból. A HÉT² - Hit - Hagyomány - Érték - Élmény - Tudás - Természet közösségfejlesztés Pápa­teszéren és mikrotérségében című pályázati projekt 46,05 mFt támogatást nyert el, és a Reflex Környezet­védő Egyesület és Pápateszéri Római Katolikus Plébánia konzorciumi együttműködésében valósul meg. A program indulásáról adunk most tájékoztatást a sajtó képviselőinek kiküldött sajtóközleményben.

Mellékletek:
FájlFájlméret
Fájl letöltése (Sajtóközlemény EFOP.pdf)Sajtóközlemény EFOP198 kB

Bővebben...

Sikeresen pályázott a Reflex az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program, „EFOP-1.3.7-17 - A társadalmi kohézió erősítése az egyházak és civil szervezetek közösségfejlesztő tevékenységének bővítésével" elnevezésű felhívására. A 2017. december 1-én elindult projekt a Reflex Egyesület és a Pápateszéri Római Katolikus Plébánia konzorciumi együttműködésében valósul meg. Célja a két konzorciumi partner közösségfejlesztési szolgáltatásainak fejlesztésével segíteni a helyi közösségeket a pápateszéri mikrotérségben az előítéletesség és a hátrányos megkülönböztetés elleni többszintű fellépéssel, ezzel párhuzamosan hátránykompenzáció megvalósításával, ezeken keresztül a társadalmi esélyteremtés biztosításával.

Bővebben...

Energizair