Évek óta köztudott, hogy sajnos az adózóknak kevesebb, mint a fele nem rendelkezik a személyi jövedelemadójának 1 százalékáról, pedig felajánlásukkal könnyen segíthetnének az egyre nehezebb körülmények között működő társadalmi szervezeteknek, alapítványoknak. Egyes számítások szerint egy adózó felajánlása kb. 4-5000 forintos bevételt jelent egy civil szervezet számára. Kérjük, ne hagyd, hogy ez az összeg elússzon! Ha Te is fontosnak tartod a környezet védelmét, és egyetértesz alapvető célkitűzéseinkkel, kérjük, támogasd adód 1 százalékának felajánlásával a Reflex Környezetvédő Egyesület munkáját.

A felajánlott támogatásnak Te is haszonélvezője lehetsz, hiszen a befolyt összeget a jogi és környezeti tanácsadó irodánk működtetésére fordítjuk, mely iroda segítséget nyújthat a lakóhelyedet érintő környezetvédelmileg aggályos problémáinak megoldásában.

Köszönjük, hogy minket támogatsz!

Adószámunk: 19104030-1-08

A Reflex Környezetvédő Egyesület a nyolcvanas évek közepétől küzd a környezettudatos társadalom kialakításáért. Környezetvédelmi tanácsadó irodánk szolgáltatásai (általános környezetvédelmi, jogi, energia és egyéb témakörben), internetes oldalaink, szerteágazó programjaink, médiamunkánk, szervezett kampányaink, oktatómunkánk, népszerű kiadványaink egyre közelebb juttatnak célunk eléréséhez. Kérjük, ha egyetértesz céljainkkal, támogass minket Te is! Ha valamelyik kezdeményezésünket, programunkat szimpatikusnak találod, segítsd azok megvalósulását kisebb vagy nagyobb adományokkal! Tárgyi eszközöket, és anyagi jellegű felajánlásokat is szívesen fogadunk.

Támogatásodat előre is köszönjük!

Számlaszámunk: 11737007-20206734

Rendkívül sok olyan munkánk, feladatunk van, amelyek elvégzése meghaladja munkatársaink munkavégző kapacitását. Ezért is fogadjuk mindig nagy örömmel, ha új emberek csatlakoztak egyesületünkhöz önkéntes segítőként. Ezek az emberek amellett, hogy segítik munkánkat, új ötleteket, friss lelkesedést is hoznak az életünkbe. Jelenleg is több, aktív önkéntesünk van, akik szabadidejüket sem sajnálva, anyagi ellenszolgáltatás nélkül vállalják, hogy részt vesznek egyesületünk programjainak kidolgozásában és megvalósításában.

Mellékletek:
FájlFájlméret
Fájl letöltése (Önkéntes adatlap.doc)Önkéntes adatlap37 kB

Bővebben...

Az alapszabályunk szerint bárki, aki az egyesületünk célkitűzéseivel egyetért, s e célok megvalósítása érdekében segíti tevékeny­sé­günket, továbbá az egyesület alapszabályát elfogadja és vállalja a tagdíj megfizetését, a Reflex Környezetvédő Egyesület tagja lehet.

Bővebben...