Rendkívül sok olyan munkánk, feladatunk van, amelyek elvégzése meghaladja munkatársaink munkavégző kapacitását. Ezért is fogadjuk mindig nagy örömmel, ha új emberek csatlakoztak egyesületünkhöz önkéntes segítőként. Ezek az emberek amellett, hogy segítik munkánkat, új ötleteket, friss lelkesedést is hoznak az életünkbe. Jelenleg is több, aktív önkéntesünk van, akik szabadidejüket sem sajnálva, anyagi ellenszolgáltatás nélkül vállalják, hogy részt vesznek egyesületünk programjainak kidolgozásában és megvalósításában.

Különösen sok tennivaló akad a pápateszéri oktatóközpontunk területén. Olyan munkák jöhetnek ott szóba, mint a fűnyírás, favágás, területrendezés stb.

Amennyiben Te is szeretnél az önkéntesünk lenni, jelentkezhetsz személyesen is, de az alábbi adatlap visszaküldésével is jelezheted a csatlakozási szándékodat. A kitöltött adatalapot eljuttathatod részünkre postai úton, faxon, vagy akár e-mailben!

Mellékletek:
FájlFájlméret