A régióban már működő Zöld Óvodák, vagy a közeljövőben e címre pályázó intézmények figyelmébe szeretnénk ajánlani a Reflex Környezetvédő Egyesület 30 órás térítésmentes akkreditált képzési programját, melyet az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) Zöld Óvoda-, Ökoiskola programok kiszélesítése c. projektjének keretében indít.

A képzés időpontja: 2016. március 7. 8. 9.

 

Helyszíne: A győri Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Karának épülete (9022 Győr, Liszt F. u. 42.).

Az eseményen való részvétel az oda-, visszaút költségeinek kivételével ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött!

A regisztrálás történhet az interneten keresztül on-line (az alábbi linkre kattintva: https://docs.google.com/forms/d/1VFILV5DfbyY8gACN91KBafx0lEVegzfVeTHtmOB9tsM/viewform?c=0&w=1), illetve a jelentkező és a képviselt intézmény adatainak megadásával, megküldésével. A képzéssel kapcsolatos további információkat az alábbi elérhetőségeken szerezhet:

Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez., telefon: 96/316-192

A jelentkezési határidő: 2016. február 26.

A csoportlétszám korlátozott (15-25 fő), ezért a jelentkezések elfogadása a regisztráció sorrendjében történik! Kérjük, csak akkor jelentkezzen, ha a képzés mindhárom napján részt tud venni, és akadályoztatása esetén a pótlásáról időben tud gondoskodni. A jelentkezés elfogadásáról, elutasításáról 2016. március 1-ig értesítést küldünk, majd ezután a résztvevőkkel felvesszük a kapcsolatot, illetve elküldjük számukra a részletes tájékoztatót a programról.

A programot az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) Zöld Óvoda-, Ökoiskola programok kiszélesítése c. projektjének keretében végezzük, amelynek megvalósítását a Svájci Szövetségi Tanács Hozzájárulása és a Magyar Állam társfinanszírozása támogatja.

Reflex-ház beosztása

EFOP - program

TOP - program

KEHOP - program

Papírkalkulátor

 

 

Megelőzési kisokos

 


 

Ökoiskola

Okosuli

Zöld óvoda

Zöld ovi

Ökológiai lábnyom számítás

Ökológiai lábnyom számítás