A Humusz Szövetség meghirdeti iskolás diákoknak szóló pályázatát, melyben újrahasznált, eredeti funkcióját vesztett anyagokból, maradékokból összeállított bútor látványtervét kell megtervezni, amelyet az iskola közösségi tereiben (aula, kert, porta, stb.) lehet elhelyezni, és lehetőleg minél több diák tudja használni.

Várjuk általános, közép – és szakközépiskolai diákok maximum 10 fős csoportjait, amelynek élén álljon egy pedagógus!

 

A bírálat során figyelembe vett szempontok közül a legfontosabb, hogy a pályamű mennyire ötletesen használ fel maradékanyagokat, mennyire látványosan segíti elő az újrahasználat témájában a szemléletformálást, és hogy az összhatás mennyire esztétikus. A használhatóság alapvető feltétel.

A három legötletesebb pályamű megvalósításához a Humusz Szövetség egyenként 75 ezer Ft költségkeretet biztosít! A nyerteseknek a pályaművet a költségből meg is kell valósítaniuk a tanév végéig (2015. június 15.).

Beküldési határidő: 2015. április 15.

További információk: http://humusz.hu/rebutorpalyazat , illetve az Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez. e-mail címen várjuk a felmerülő kérdéseket.

Nagy érdeklődéssel várjuk a beérkező pályaműveket, és mindenkinek jó munkát kívánunk!

Reflex-ház beosztása

EFOP - program

TOP - program

KEHOP - program

Papírkalkulátor

 

 

Megelőzési kisokos

 


 

Ökoiskola

Okosuli

Zöld óvoda

Zöld ovi

Ökológiai lábnyom számítás

Ökológiai lábnyom számítás