Versenyzők és szervezők, játékosok és szurkolók, közel harmincan voltunk szombaton délelőtt a 3. Pápateszéri Malom Kupa résztvevői a művelődési ház nagytermében. Amint tavaly a plébánia kertjében, úgy idén itt is a fiatalok voltak többségben. Gyermek kategóriában 6, az ifjúsági korcsoportban 14, a felnőttek között 4 játékos vállalta a megmérettetést. Gyermek kategóriában Veidinger Ákos, az ifjúságiak korosztályában Nyári Alexander, a felnőttek között Bolla Tímea végzett az első helyen. Utóbbiak az aranyérem és az 1. helyezettnek járó oklevél mellett az ifjúsági és a felnőtt vándorkupát is hazavihették, nevük fölkerül a vándorkupa tavalyi győztesei – Gulicz Ferenc - felnőtt és Beszprémi Fanni ifjúsági – mellé. A gyermek kategória legjobbjai az oklevél mellé Tibi csokit vihettek haza. További képek itt, video itt.

A felnőtt kategória győztese egy családi hétvégét tölthet a Reflex farkashegyi házában, az ifjúsági korcsoport legjobbja családi belépőt kapott a pápai termálfürdőbe. A verseny meghirdetését, szervezését és lebonyolítását a pápateszéri önkormányzat részéről idén Kuti Melinda koordinálta, közreműködtek Forsthoffer István, Nagy Péter és Császár Csilla. Külön köszönet Léhner Ilona iskolaigazgatónak a vetélkedő meghirdetésében nyújtott segítségért, valamint dr. Hajósy Adrienne-nek és Horváth Ferencnek az oklevelek megtervezésért, megírásáért.
A malomjáték vetélkedő díjait Pápateszér Község Önkormányzata és a Reflex Környezetvédő Egyesület ajánlották fel.
A Pápateszéri Malom Kupa szervezői 2017-ben az eddigieknél is szélesebb körben kívánják meghirdetni a malomjáték vetélkedőt gyermek, ifjúsági és felnőtt kategóriában.

A 2016 év győztesei (balról jobbra): Veidinger Ákos (gyermek), Bolla Timea (felnőtt), Nyári Alexander (ifjúsági)

 

Nyári Alexander, az ifjúsági kategória győztese (háttal) átveszi a vándorkupát. Balról jobbra a díjak átadói: Nagy Péter a Reflex programvezetője, Forsthoffer István a Pápateszéri Sport Egyesület elnöke, Völfinger Béla Pápateszér polgármestere. A kép bal szélén Császár Csilla, aki a nevezési lapok és az oklevelek kitöltésében segédkezett.

A 2016. évi pápateszéri malomkupa felnőtt versenyzői (balról jobbra): Smal József, Bolla Tímea, Forsthoffer Csaba, Szabó Lajos. Léhner Ilona iskolaigazgató szurkolóként figyeli a játékot.

A döntő játszma: Bolla Tímea és Forsthoffer Csaba 1 – 1 után, a mindent eldöntő harmadik játszmában. Tímea, aki a tavalyi vetélkedőn Gulicz Ferenccel szemben még alulmaradt, idén megnyerte a pápateszéri malom vándorkupát, Forsthoffer Csaba második lett. Gratulálunk mindkettőjüknek.

Eredmények:
Gyermek kategória: 1. helyezett Veidinger Ákos, 2. Nyári Dominika, 3. Jónás Olivér
Ifjúsági kategória: 1. helyezett Nyári Alexander, 2. helyezett Szabó Eszter, 3. Kiss Sándor
Felnőtt kategória: 1. helyezett Bolla Timea, 2. helyezett Forsthoffer Csaba, 3. helyezett Szabó Lajos

A 2016 évi Pápateszéri Malom Kupa helyezettjei gyermek, ifjúsági és felnőtt kategáriában.
Videó: https://youtu.be/gOcv1jOmLpY

(szöveg: Nagy Péter, kép: Kuti Melinda és Nagy Péter)

 

Mellékletek:
FájlFájlméret
Fájl letöltése (malomkupa_2016.doc)Malom kupa841 kB

Reflex-ház beosztása

EFOP - program

TOP - program

KEHOP - program

Papírkalkulátor

 

 

Megelőzési kisokos

 


 

Ökoiskola

Okosuli

Zöld óvoda

Zöld ovi

Ökológiai lábnyom számítás

Ökológiai lábnyom számítás