A Környezet – Élmény - Közösség - Mutassuk meg közösségben Győr természeti és környezeti értékeit! projektben három média kampányt terveztünk, ebből az egyik a Kisalföld napilapban és annak on-line felületén zajlik le.  A természeti kincskereső kampányt a projekt szempontjából szimbolikus helyszínen a püspökerdőben hirdettük meg partnereink közreműködésével. Ehhez kapcsolódva a legkedveltebb győri természeti kincsek kiválasztására irányuló szavazásra buzdító PR cikkek jelentek meg a nyomtatott sajtóban, illetve az on-line napilapban.

 

A megyei napilap vállalta, hogy a természeti kincsnek jelölt helyszínek közül legalább harmincat bemutat az olvasóinak képriporttal a kisalfold.hu-n, illetve a hetente megjelenő K2 magazinban. A 2020 júliusa óta megjelent - gyönyörű képgalériával kiegészített - írásokat rengetegen osztották a közösségi médiában.

A beérkező javaslatok összegzése, értékelése után hamarosan elindul a szavazás arról, hogy melyik legyen Győr kedvenc természeti kincse. A szavazás lefolytatásában a Kisalföld napilap aktív szerepet vállal.

Reflex-ház beosztása

EFOP - program

TOP - program

KEHOP - program

Papírkalkulátor

 

 

Megelőzési kisokos

 


 

Ökoiskola

Okosuli

Zöld óvoda

Zöld ovi

Ökológiai lábnyom számítás

Ökológiai lábnyom számítás