Nemrégiben megjelent mind az Ökoiskola, mind a Zöld Óvoda cím elnyerését célzó 2016. évi pályázatok. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Földművelésügyi Minisztérium megbízásából az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet hirdette meg a magyarországi székhelyű nevelési-oktatási intézmények számára az Ökoiskola és Örökös Ökoiskola címpályázatot, melyre folyamatosan lehet pályázni, ám az elbírálás két ütemben történik. Az Értékelő Bizottság a 2016. április 30. éjfélig postára adott pályázatokról (első értékelési ütem) 2016. szeptember 1-jéig, a 2016. szeptember 30. éjfélig postára adott pályázatokról (második értékelési ütem) 2016. október 31-ig tesz támogatási javaslatot a támogató részére. A 2016. szeptember 30. után postára adott küldemények automatikusan a következő naptári évre beadott Ökoiskola cím pályázataként kerülnek nyilvántartásba.

 

A „Zöld Óvoda” és „Örökös Zöld Óvoda" cím elnyerésére a Földművelésügyi Minisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából a Magyar Mezőgazdasági Múzeum hirdetett pályázatot az óvodák számára. Ez a pályázat is folyamatos beadású, és az értékelés szintén két ütemben történik, külön bírálják az április 30.-ig, illetve a szeptember 5.-ig beérkező pályázatokat.

A pályázatok elérhetők az alábbi linkeken:

http://ofi.hu/node/172218

http://zoldovoda.hu/hu/palyazat/palyazati-felhivas-zold-ovoda-es-orokos-zold-ovoda-cim-elnyeresere

Egyesületünk továbbra is felajánlja szakmai segítségét a címpályázatok benyújtásához. Minden érdeklődő intézmény részére állunk rendelkezésre e-mailben, telefonon, vagy akár személyesen is!

Elérhetőségeink:

Reflex Környezetvédő Egyesület

9024 Győr, Bartók B. u. 7.

Tel.: 96/316-192

E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez.

Sikeres pályázatírást kívánunk!

A programot az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) Zöld Óvoda-, Ökoiskola programok kiszélesítése c. projektjének keretében végezzük, amelynek megvalósítását a Svájci Szövetségi Tanács Hozzájárulása és a Magyar Állam társfinanszírozása támogatja.

Reflex-ház beosztása

EFOP - program

TOP - program

KEHOP - program

Papírkalkulátor

 

 

Megelőzési kisokos

 


 

Ökoiskola

Okosuli

Zöld óvoda

Zöld ovi

Ökológiai lábnyom számítás

Ökológiai lábnyom számítás