A Győri Természeti Kincskereső kampány első szakaszában egy űrlap segítségével javaslatokat vártunk Győr természeti kincseire. 54 javaslat érkezett be, amelyekben 35 helyszínt javasoltak természeti értékként a győriek: a fák, parkok mellett több élőhelyre is érkezett javaslat. A beérkezett javaslatok száma messze meghaladta várakozásainkat. A város minden részéről és minden részére érkezett javaslat. A természeti értékek közül harmincat a Kisalföld online kiadásának és a szombatonként megjelenő K2 mellékletének segítségével mutattuk be több héten keresztül megjelenő cikksorozatban. Az értékek bemutatásában több esetben közreműködtek maguk a javaslattevők is. A kampány második szakaszában a bemutatott harminc természeti érték egymással versengett, hogy melyik a kedveltebb és melyik lesz Győr kedvenc természeti kincse. A közönségszavazást a Kisalföld napilap segítette.

A beérkező 1329 szavazat összesítése után megszületett a végeredmény, mely szerint Győr természeti kedvencei a következők lettek:

1. Győrszentiváni homoki erdő

2. Püspökerdő

3. Radó-sziget

4. Szent Vid-domb

5. Gyurgyalagok Ménfőcsanakon és Gyirmóton

6. Révfalui platánsor

Köszönjük a győri lakosoknak a szavazatokat, illetve a kampányban nyújtott segítséget a Kisalföld napilapnak és az Oxygen Médiának!

Reflex-ház beosztása

EFOP - program

TOP - program

KEHOP - program

Papírkalkulátor

 

 

Megelőzési kisokos

 


 

Ökoiskola

Okosuli

Zöld óvoda

Zöld ovi

Ökológiai lábnyom számítás

Ökológiai lábnyom számítás