Tevékenységeink egyik alapgondolata az élményalapú szemléletformálás. Az Ökológiai Meztéllábnyom után, annak sikerén felbuzdulva a Kajárpéci Vízirevü, a Reflex Környezetvédő Egyesület és az Éghajlatvédelmi Szövetség együttműködésében újabb darab készül: A dzsungel könnye – avagy: Többet ésszel, mint láncfűrésszel – tudományos-fantasztikus vásári konzekvencia egy levonásban. Ősbemutató 2016. január 23-án szombaton 17:00 órakor Tényőn a helyi kultúrházban!

 

MEGHÍVÓ

A DZSUNGEL KÖNNYE
avagy: Többet ésszel, mint láncfűrésszel

2016. január 23. szombat 17:00
Tényő, IKSZT (Győri u. 57.)

A Reflex Környezetvédő Egyesület, az Éghajlatvédelmi Szövetség, a Kajárpéci Vízirevü, Tényő Község Önkormányzata, a Tényői Dalkör, a Tényői Színjátszó Csoport és a Szelence Egyesület meghívója.

Program:

- Tényői Színjátszó Csoport apraja és nagyja – Vidám jelenetek
- Tényői Dalkör – Zöld dalcsokor
- Kajárpéci Vízirevü - A dzsungel könnye – avagy: Többet ésszel, mint láncfűrésszel – tudományos-fantasztikus vásári konzekvencia egy levonásban – Ősbemutató
- Állófogadás helyi ízekből Muci néni konyhájából.

A program ingyenes. A helyszín befogadóképessége véges, helyfoglalás az érkezés sorrendjében. Megköszönjük, ha az állófogadáshoz saját konyhájuk remekeivel látogatóink is hozzájárulnak.

Az esemény a Reflex Környezetvédő Egyesület „Méltányos falvak” projektjének keretén belül, az Európai Unió támogatásával valósul meg.

Az esemény nem tükrözi az EU hivatalos álláspontját.

Reflex-ház beosztása

EFOP - program

TOP - program

KEHOP - program

Papírkalkulátor

 

 

Megelőzési kisokos

 


 

Ökoiskola

Okosuli

Zöld óvoda

Zöld ovi

Ökológiai lábnyom számítás

Ökológiai lábnyom számítás