2021-ben kilencedszer hirdetjük meg „Mozdulj a klímáért!" felhívásunkat. Idén a Föld áll kampányunk célkeresztjében, úgy is mint egyetlen és szeretett bolygónk, és úgy is, mint az életet adó termőföld. Az iskolai kampányhét megrendezésére ismét hosszabb időszak áll rendelkezésre, 2021. szeptember 6. és október 15. között. A diákok mellett ismét várjuk az oktatási intézmények pedagógusainak, munkatársainak jelentkezését is! A feladatok között a koronavírus miatt ismét szerepelnek olyanok is, amelyek akár otthonról is megoldhatóak.

Helyi kampányidőszak

Az iskolák maguk dönthetik el, hogy mikor szervezik meg a helyi kampányt 2021. szeptember 6. és október 15. között, így az kapcsolódhat az Európai Mobilitási Héthez, az október 10-i Komposztálási Ünnepnaphoz vagy más jeles naphoz, időszakhoz is. A helyi kampányidőszak legalább öt napos legyen, de lehet akár több hetes is. A beszámolók beküldésének határideje 2021. október 22.

Jelentkezés
Jelentkezni a jelentkezési lap határidőre történő kitöltésével lehet az alábbi linken:
https://forms.gle/qBUrfvT36wSS5HF19

Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 29.
Nemcsak a diákok, hanem az iskola pedagógusainak, munkatársainak jelentkezését is várjuk!

Elsősorban általános iskolák részvételére számítunk, de elfogadjuk óvodák és középiskolák jelentkezését is!

 
A kampány az Európai Unió IMCAP programjának, az Agrárminisztérium Zöld Forrás programjának rsfinanszírozásával, valamint a Proveg International támogatásával valósul meg. A kampány nem tekinthető a támogatók hivatalos álláspontjának, annak tartalmáért kizárólaa szervező egyesületek felelnek.
Mellékletek:
FájlFájlméret
Fájl letöltése (Mozdulj_21_feladatok.pdf)Mozdulj a klímáért 2021. feladatok416 kB

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Reflex-ház beosztása

EFOP - program

TOP - program

KEHOP - program

Papírkalkulátor

 

 

Megelőzési kisokos

 


 

Ökoiskola

Okosuli

Zöld óvoda

Zöld ovi

Ökológiai lábnyom számítás

Ökológiai lábnyom számítás