Július 1-3. között ismét Győrköcfesztivál! A Reflex Egyesület, az Éghajlatvédelmi Szövetség és az Ökostúdió Alapítvány közös zöld udvarában ismét a Bercsényi ökoligetében várja az (örök)ifjú érdeklődőket! Megint lesz Kalas Gyuri féle papírműhely, ismét üzemkész az Ökomata, lehet kézműveskedni és az újraülőkéink életre színezéséhez is segítőket várunk!

Július első hétvégéjén ismét Győrkőcfesztivál. A Reflex Környezetvédő Egyesület, az Éghajlatvédelmi Szövetség és az Ökológiai Stúdió Alapítvány szokott helyén, a Bercsényi ligetben várja az érdeklődőket színes programjaival.

Kalas Gyurival ismét belemeríthettek a papírpépbe – és a saját merített újrapapír lapjaitokat apró virágokkal díszíthetitek ki. A zöld sátorban vendégeskedik Sándor József Péter Alkotász és Eszter, akik egy mesés meglepetéssel készülnek hozzánk vendégségbe.

A kézműves foglalkozás virágjaival segíthettek ismét felöltöztetni Életfánkat, és ha szívesen kipróbáljátok magatokat festőként is, és nem féltitek a ruhátokat, akkor újraülőkéink életre színezésbe is beszállhattok!

És persze ismét üzem - jobban mondva mogyoró - kész Ökomatánk is. Amíg a kicsik alkotnak, a szülők megtekinthetik kiállításainkat és elbeszélgethetnek tanácsadóinkkal.

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Reflex-ház beosztása

EFOP - program

TOP - program

KEHOP - program

Papírkalkulátor

 

 

Megelőzési kisokos

 


 

Ökoiskola

Okosuli

Zöld óvoda

Zöld ovi

Ökológiai lábnyom számítás

Ökológiai lábnyom számítás