A 2015. év I. félévében a mentorálási tevékenységünk már januárban megkezdődött. Február hónapban három új intézményt sikerült mentorálni. Március végéig a tervezetteknek megfelelően 15, illetve azt követően június 30-ig bezárólag további 10 újonnan pályázó intézményt sikerült mentorálni a nyugat-dunántúli régióban.

Örömteli tapasztalat, hogy egy intézmény kivételével, nem zárkóztak el a cím pályázat benyújtásának lehetőségétől, sőt határozottan nyilatkoztak a mielőbbi beadásról. A mentorálás során az iskolákat tájékoztattuk a legfrissebb szakirodalomról, oktatóanyagokról, módszertani újdonságokról, a régiós bemutatóhelyekről, oktatóközpontokról. Tájékoztattuk az iskolákat a tervezett információs napról, illetve a júniusban megtartandó térítésmentes akkreditált képzésünkről is.

 

A mentorálást követően igény esetén megküldtük a kért segédanyagokat, illetve útmutatókat. Folyamatosan vezettük a mentorálási naplókat és jegyzőkönyveket, jelenléti íveket. E félév során is folyamatosan együttműködtünk az Országos Forrásközponttal. Egy alkalommal ellátogatott hozzánk az OFK képviselője mentorálási célzattal.

Reflex-ház beosztása

EFOP - program

TOP - program

KEHOP - program

Papírkalkulátor

 

 

Megelőzési kisokos

 


 

Ökoiskola

Okosuli

Zöld óvoda

Zöld ovi

Ökológiai lábnyom számítás

Ökológiai lábnyom számítás