Az alábbiakban megtekinthető a Pápateszér, Farkashegy 16. sz. alatt található Reflex Ökológiai Központ és Erdei Iskola által kínált szállás- és egyéb szolgáltatások díjainak aktuális (2018) összegeit tartalmazó táblázat, valamint a szállásfoglalással kapcsolatos egyéb fontos információk is olvashatók.

Alapdíjak

szállásdíj

nyári időszak

május 1.- október 31.

téli időszak

november 1. - április 30.

felnőtt* (hétvége, péntek-vasárnap)

2.500.- Ft/fő/éj

3.000.- Ft/fő/éj
(min. 12 fő)

tanuló ** (hétvége, péntek-vasárnap)

2.000.- Ft/fő/éj

2.200.- Ft/fő/éj
(min. 15 fő)

felnőtt * (hétköznap, hétfő-csütörtök)

2.200.- Ft/fő/éj

2.500.- Ft/fő/éj
(min. 12 fő)

tanuló ** (hétköznap, hétfő-csütörtök)

1.800.- Ft/fő/éj

2.000.- Ft/fő/éj

kisgyerek 6 év alatt

0.- Ft/fő/éj

kísérő tanár (10 fős csoport után)

kedvezmények

szállásdíj

nyári időszak

május 1.- október 31.

téli időszak

november 1. - április 30.

Reflex tag1

0.- Ft/fő/1 éj/év

Reflex alkalmazott2

0.- Ft/fő/2 éj/év

táborlakó felnőtt, diák

pályázattól függő

képzések, tréningek

pályázattól függő

önkéntes munkás

0.- Ft/fő/év

további díjak

táborhely

600.- Ft/fő/éj

rendezvény

1000.- Ft/fő/nappal

kerékpár bérlése

600.- Ft/nap

ágynemű használata

500.- Ft - 3 éjszakától ingyenes

1A Reflex Környezetvédő Egyesület tagjai a nyári és a téli időszakban 1 – 1 éjszakát ingyenesen tölthetnek el Pápateszéren.

2A Reflex Környezetvédő Egyesület alkalmazottja a nyári és a téli időszakban 2 – 2 éjszakát ingyenesen tölthetnek el Pápateszéren.

* Legalább 12 fő (nyári időszak, hétvége: 30 000, hétköznap: 26 000 Ft)
                            (téli időszak, hétvége:     36 000, hétköznap: 30 000 Ft)

** Legalább 15 fő (nyári időszak, hétvége: 30 000, hétköznap: 26 000 Ft)
                            (téli időszak, hétvége:     33 000, hétköznap: 30 000 Ft)

Lemondási feltételek: a megrendelt szállás az igénybevétel előtt 7 nappal költségmentesen lemondható, 7 napon belül a szállásdíj 50 %-át, 48 órán belüli lemondás esetén 100%-át számlázzuk ki. Az írásos lemondásnak a megjelölt időpontig meg kell érkeznie.

Mivel a Reflex-ház alapvetően ökológiai központ és erdei iskola, tulajdonosa a Reflex Környezetvédő Egyesület pedig a magyar környezetvédő civil mozgalom egyik meghatározó szervezete, ezért a hulladékkal kapcsolatban szigorú elvárásaink vannak. A Reflex Ökológiai Központ és Erdei Iskola területén a 0 HULLADÉK elv a szabály, ezért kérjük vendégeinket, hogy amit magukkal hoznak, annak a maradékát - a komposztálható anyagok, konyhai hulladék, ételmaradék kivételével - vigyék is el! Ennek a szigorú szabálynak a betartását segítik a kerékpártároló épület mellett elhelyezett szelektív gyűjtőedények (műanyag, fém, papír, üveg), ám az itt szelektíven összegyűjtött hulladékot a távozás előtt műanyag zsákokban MINDENKINEK MAGÁNAK KELL LEVINNIE!!!  a Pápateszér központjában, a Coop-bolt mellett található szelektív gyűjtőszigetre és ott a megfelelő konténerben (műanyag, fém, papír, üveg) elhelyezni.

Az udvaron tűzrakóhely és kemence található, ezek használata esetén kérem, hogy az erdőben gyűjtsenek alkalmas fát (van elég), a kerékpártárolóban és a fáskamrában található felfűrészelt és felaprított tüzifát csak a cserépkályha fűtésére használják.

Cím: Reflex Ökológiai Központ és Erdei Iskola

Pápateszér, Farkashegy 16.

Nagy Péter programvezető 96/316-192, 30/28-99-940, Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez.">Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez.Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez.">Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez.

levélcím: Reflex Környezetvédő Egyesület, 9024 Győr, Bartók Béla út 7.

számlaszám: 11737007-20206734

Energizair