Az alábbiakban megtekinthető a Pápateszér, Farkashegy 16. sz. alatt található Reflex Ökológiai Központ és Erdei Iskola által kínált szállás- és egyéb szolgáltatások díjainak aktuális (2020) összegeit tartalmazó táblázat, valamint a szállásfoglalással kapcsolatos egyéb fontos információk is olvashatók.

Az Reflex Erdei Iskola szolgáltatásainak igénybevétele

általános- és középiskolás diákcsoportok részére

Elérhetőségek: 8556 Pápateszér, Farkashegy u. 16. https://goo.gl/maps/gLhqeMY21M3oA29t9

Kapcsolattartó: Léhner Ilona - Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez. – telefonszám: 06/70/363-1068, 96/316-192

Költségek - általános- és középiskolás diákcsoportok részére

Szállásköltségek

Hétköznap: vasárnap – csütörtök

2.000,- Ft/fő/éj

minimum 30.000,- Ft/éj

Hétvégén: péntek – szombat

2.500,- Ft/fő/éj

minimum 37.500,- Ft/éj

Kedvezmény kísérőknek

10 fő diák után 1 fő felnőtt kísérőnek ingyenes szállás

Ágynemű-használat

500,- Ft/fő/alkalom

Saját ágynemű esetén díjmentes - lepedő, paplan- és párnahuzat szükséges!

Takarítás

5000,- Ft/alkalom

Kerékpár-bérlés

500,- Ft/fő/alkalom

kaució 5.000,- Ft/kerékpár

Az erdei iskolában 12 kerékpár áll rendelkezésre

Étkezés

Meleg ebéd és vagy vacsora helyi menzáról

650,- Ft/fő/adag

Önellátás esetén segítjük a beszerzést!

Oktatóközpont bérleti díja

Szállóvendégeink az oktatóközpont épületét térítésmentesen használhatják

Bérleti díj (takarítással)

1.000,-Ft/fő

minimum 20.000,-Ft/nap

Amennyiben a csoport erdei iskolai foglalkozásokat is rendel, a szállás- és bérleti díjakból egyedi engedményt adunk.

Az Erdei Iskola házirendje

A Reflex Környezetvédő Egyesület Erdei Iskolája erdei menedékházként üzemel. A szállás 26 fő fogadására alkalmas, de pótágyakkal 30 főig bővíthető. Jól felszerelt konyha, 30 fős közösségi tér és közös WC és fürdő várja vendégeinket. A szálláshelyek képekkel illusztrált leírása megtalálható a Reflex Környezetvédő Egyesület honlapján: http://reflexegyesulet.hu/index.php/oekologiai-koezpont

A legfontosabb szabályok:

1. Az épületre és a benne található bútorokra, tárgyakra jó gazda módján vigyázz!

2. A Reflex-ház épületében NE DOHÁNYOZZ!

3. Az épület felső szintjét csak szobapapucsban, vagy zokniban használd!

4. Az épületbe állatokat ne engedj be!

5. A propán-bután (PB) gázpalackot csak hozzáértő kezelje! A konyhai gázpalackot minden használat után zárd el!

6. A tetőablakokat mindig tartsd zárva, csak a szúnyoghálóval ellátott

oldalablakokon szellőztess!

7. A konyhai mosogatót csak szűrővel használd! Mosatlan edényt ne hagyj magad után! Az épület tisztaságát őrizd meg!

8. Az ágyneműt (lepedő, párnahuzat) használat után, az épület elhagyása előtt hajtogasd össze és rakd a földszinten található komódra!

9. 0 hulladék! Szemetet ne hagyj a házban! Ha már idehoztad, vidd is el! PET palackot, üveget, műanyagot, fém és papírdobozt a Coop-boltnál található szelektív gyűjtőszigetre vidd! Csak a szelektíven nem gyűjthető hulladékot rakd a szürke kukába!

10. A tűzrakóhelyen főzéshez, tábortűzhöz magad gyűjtsd a fát! Használata után a parazsat vízzel öntsd le! A Reflex-ház téli fűtéséhez drága pénzen vásárolt hasábfát főzéshez, tábortűzhöz használni TILOS!

11. Az éjszakai hangoskodás TILOS!

12. A helybeliek sokat segítettek, légy velük tiszteletteljes!

13. Az éjszakai túrázást a helyi vadásztársaságnál előre be kell jelenteni!

14. Elmenetelkor ellenőrizd, hogy a villanykapcsolók, a vízcsapok és a PB gázpalack zárva legyenek! Áramtalanítani nem kell!

15. Törekedj az energiatakarékosságra, a fűtőpaneleket 19-21 fok körüli értékre állítsd be!

16. A terület elhagyásakor a bejárati ajtót és a külső kaput (kirándulásokkor is) zárd be!

17. Az ablaktáblákat távozáskor kívülről hajtsd be!

18. Az épület használatával kapcsolatos javaslataidat, az esetleges hiányosságokat, a REFLEX-HÁZ VENDÉGKÖNYVÉBE jegyezd be!

Foglalás menete

1. Az Erdei Iskola foglaltsága

Kérjük, hogy első lépésként a Reflex Környezetvédő Egyesület honlapján ellenőrizze, hogy az oktatóközpont épület szabad-e a választott időpontban:

2. Ajánlatkérés

A Reflex Erdei Iskola szolgáltatásainak igénybevételéhez kérjük, hogy töltse ki az ajánlatkérő adatlapot, melyet a dokumentum végén talál meg. A kitöltött adatlapot elektronikusan juttassa el a Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez. címre!

3. Ajánlatkérés visszaigazolása

Az ajánlatkérés alapján kapcsolattartónk összeállítja az ajánlatot, amit 48 órán belül eljuttat az ajánlatkérő e-mail címére. A programok vezetésében közreműködők egyéb elfoglaltságai miatt nem biztos, hogy minden programot vállalni tudunk! Amennyiben a választott foglalkozásokat és/vagy túrákat a kért időszakban nem tudjuk biztosítani, akkor arról telefonon egyeztetünk az ajánlatkérő képviselőjével.

4. Foglalás

A foglalás az ajánlatunkban szereplő foglalási előleg átutalásával válik véglegessé, mely a megrendelt szolgáltatások díjának 50%-a. A foglalási előleget a Reflex Környezetvédő Egyesület bankszámlájára kell átutalni a visszaigazolás után legkésőbb 72 órán belül.

5. Foglalás lemondása

A megrendelt szolgáltatások az igénybevétel előtt 30 nappal díjmentesen lemondhatóak, 30 napon belül a megrendelt szolgáltatások 50 %-át, 72 órán belüli lemondás esetén 100%-át számlázzuk ki. Az írásos lemondásnak a megjelölt időpontig meg kell érkeznie.