Egyesületünk támogatást nyert el az Innovációs és Technológiai Minisztériumtól, hulladékos szemléletformáló programjának megvalósítására. Az idei évben a hulladék-keletkezés megelőzésének fontosságára hívjuk fel az iskoláskorúak figyelmét. A program keretében elkészült egy 10 db molinóból álló, szemléletformáló kiállítási anyag. Mivel azt szeretnénk, ha az azokon szereplő gondolatok minél több iskolás gyerekhez eljussanak, ezért a kiállítást bemutatásra ajánljuk az iskoláknak. Amennyiben bármelyik iskola vezetése fontosnak tartja, hogy megoldást találjunk korunk egyik legégetőbb problémájára - a hulladékok okozta környezeti gondokra - és egyetért azzal, hogy a fiatalok tudatformálásával sokat tehetünk ez ügyben, akkor a szemléltető molinókat előzetes egyeztetés után szívesen bemutatnánk az iskola tanulóinak.

A bemutatás önálló programként is megállja a helyét, de kapcsolódhat akár az iskolai fenntarthatósági héthez is. Elsősorban március hónapban tervezzük a kiállításokat, de természetesen lehetőség van a későbbiekben is megrendezni azokat. Ha felkeltettük az érdeklődését, a kiállítás bemutatására vonatkozó igényét kérjük, jelezze felénk a Reflex Környezetvédő Egyesület elérhetőségein:

cím: 9024 Győr, Bartók út 7.,  telefon: 96/316-192,  e-mail:  Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez.

Reflex-ház beosztása

EFOP - program

TOP - program

KEHOP - program

Papírkalkulátor

 

 

Megelőzési kisokos

 


 

Ökoiskola

Okosuli

Zöld óvoda

Zöld ovi

Ökológiai lábnyom számítás

Ökológiai lábnyom számítás