A Reflex Környezetvédő Egyesület önkormányzati intézmények képviselői és munkatársai számára szervezett egy-egy 6 órás gyakorlatorientált műhelytalálkozót Kunszigeten és Gyarmaton. A képzésen résztvevő a települések közintézményeinek képviselői voltak. A műhelytalálkozóknak köszönhetően a résztvevők ismeretei bővítettük, így az aktivitással összekötött, élményszerűen megszerzett tudás segítségével a rendezvény után hozzájárultak a képzésen megszerzett információk terjesztéséhez a helyi közösség körében. Az eseményeket 2021. november 22-én rendezzük meg Kunszigeten és 2021. november 24-én Gyarmaton, mindkét településen a polgármesteri hivatalban. A szinte egész napos rendezvények programjai 09.00-kor kezdődtek és a szünetekkel együtt 16.00 óráig tartottak.

A program a Reflex Környezetvédő Egyesület - Légből kapott energia - energiatudatos gondolkodást és életmódot elősegítő program elnevezésű, KEHOP-5.4.1-16-2016-00573 azonosító számú projektjében valósul meg.