2019-ben hetedszer hirdetjük meg „Mozdulj a klímáért!" felhívásunkat. Az idei kampány központi gondolata a „Klímakiskövetek", mellyel utalni szeretnénk arra, hogy a jövő generációinak, a fiataloknak fontos szerepe van a klímaváltozás folyamatában és közös felelősségünk, hogy egy élhető környezetben nőhessenek fel. Az iskolai kampányhét megrendezésére ismét hosszabb időszakban biztosítunk lehetőséget, 2019. szeptember 9. és október 18. között, és a diákok mellett ismét várjuk az oktatási intézmények pedagógusainak, munkatársainak jelentkezését is!

Helyi kampányidőszak
Az iskolák maguk dönthetik el, hogy mikor szervezik meg a helyi kampányt 2019. szeptember 9. és október 18. között, így az csatlakozhat az Európai Mobilitási Héthez vagy más jeles naphoz, időszakhoz. A helyi kampányidőszak legalább öt napig tart, de akár több hetes is lehet. A beszámolók beküldésének határideje 2019. október 25.

Jelentkezés
Jelentkezni a Jelentkezési lap határidőre történő kitöltésével lehet!
Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 27. (illetve legkésőbb az iskolai kampány megkezdése előtt 7 nappal)
Nem csak a diákok, hanem az iskola pedagógusainak, munkatársainak jelentkezését is várjuk!
Elsősorban általános iskolák részvételére számítunk, de elfogadjuk óvodák és középiskolák jelentkezését is!

Részletes felhívás és feladatlírások letöltése

Mellékletek:
FájlFájlméret
Fájl letöltése (Mozdulj_19_felhivas_feladatok.pdf)Mozdulj a klímáért! 2019 - Felhívás és feladatok165 kB