Két kerekasztal beszélgetést szervez a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács, a Reflex Környezetvédő Egyesület és az az Éghajlatvédelmi Szövetség 2017. április 25-én kedden.
Az első találkozó fókusza Kajárpécen tíz órától a vidéki közösségek ereje, természeti és épített örökségünk megőrzése és a helyi gazdálkodás kihívásai. Délután kettőtől Győrött a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Kar dísztermében az oktatás helyzete, bizalom a kormányzati-, önkormányzati intézményekben kerül a beszélgetés célkeresztjébe.

A két találkozó megvalósítását helyi partnereink segítik: Kajárpécen a helyi önkormányzat, míg Győrött a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Kar és a a Barsi Ernő Szakkollégium.

A találkozók tervezett programja:
A rendezvény időpontja: 2017. április 25. – kedd – 10:00-13:00
Helyszíne: Kajárpéc Önkormányzat Díszterem (9123 Kajárpéc, Kossuth u. 2.)
10:00-10:10 Megnyitó Laki György polgármester, Kajárpéc
10:10-12:00 Közeledünk a fenntarthatósághoz?
- A Nemzeti Fenntartható Fejlődési Keretstratégia készülő Második Előrehaladási jelentése – előadó Dr. Bartus Gábor, az NFFT titkára
- Vidéki közösségek ereje, természeti és épített örökségünk megőrzése, a helyi gazdálkodás kihívásai – Fórumbeszélgetés – levezető Lajtmann Csaba elnök, Éghajlatvédelmi Szövetség – A beszélgetésen számítunk a jelenlévők aktív részvételére!
12:00-12:45 Szendvicsebéd - Állófogadás helyi ízekkel

A rendezvény időpontja: 2017. április 25. – kedd – 14:00-16:30
Helyszíne: Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Kari Tanács Terem (9022 Győr, Liszt F. u. 42. földszint)
14:00-14:10 Megnyitó - dr. Halbritter András oktatási dékánhelyettes, SZE-AK
14:10-16:00 Közeledünk a fenntarthatósághoz?
- A Nemzeti Fenntartható Fejlődési Keretstratégia készülő Második Előrehaladási jelentése – előadó Dr. Bartus Gábor, az NFFT titkára
- Az oktatás helyzete, bizalom a kormányzati-, önkormányzati intézményekben – Fórumbeszélgetés – levezető Lajtmann Csaba elnök, Éghajlatvédelmi Szövetség – A beszélgetésen számítunk a jelenlévők aktív részvételre!
16:00-16:30 Büfé – Helyi ízekkel

A részvétel a rendezvényen ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy a jelentkezők adatait (név, képviselt szervezet, elérhetőségek) 2017. április 24. hétfő 11:00 óráig juttassa el a Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez. címre!
Kérjük a levélben jelezze, hogy melyik rendezvényen szeretne résztvenni!

Bővebb felvilágosítás a rendezvényről: Lajtmann Csaba – Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez. – 06 30 232 6658

A fórumok megrendezését a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács támogatja

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Reflex-ház beosztása

EFOP - program

TOP - program

KEHOP - program

Papírkalkulátor

 

 

Megelőzési kisokos

 


 

Ökoiskola

Okosuli

Zöld óvoda

Zöld ovi

Ökológiai lábnyom számítás

Ökológiai lábnyom számítás