Korábbi hírünkben már beszámoltunk róla, hogy a Reflex Egyesület győri lakossági környezeti tanácsadó irodája az épület felső szintjén történt beázás miatt veszélyessé vált, mielőbbi helyreállítás vált szükségessé. Munkatársaink kétkezi munkája által megszépült arculatot kapott a tanácsadó szoba és a folyosói kiadványtár. Kisebb házi rendezvény keretében december közepén, úgy mond karácsonyi ajándékként átadtuk. Tisztelettel várunk minden tanácsot igénylő vendéget.

A vakolás, festés, parkettacsere mellett végre - sok-sok éves tervként - sort kerítettünk a több mázsányi idejétmúlt, ma már szükségtelen iratok, dokumentumok, beszámolók, kiadványok szelektív kiválogatásának, újrahasznosításának és a mindezekkel járó portalanításnak, takarításnak is. Továbbá az iroda felújításához tartozik még , hogy új irodabútorokkal, esztétikus dekorációkkal és egységes formában kiépített elektronikus hálózattal szépültek a tanácsadó helyiségek.

Korábbi hírünk a témában: http://reflexegyesulet.hu/index.php/koernyezeti-tanacsadas/730-koernyezetszepites-ket-kezzel