Ökoiskolák, Zöld óvodák, vagy a közeljövőben e címre pályázó intézmények koordinátorai részére indít 30 órás térítésmentes akkreditált képzést a Reflex Környezetvédő Egyesület az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) Zöld Óvoda-, Ökoiskola programok kiszélesítése c. projektjének keretében. Az akkreditált képzésre tehát már működő ökoiskolák, zöld óvodák, de elsősorban a régió azon oktatási, nevelési intézményeinek pedagógusait várjuk, amelyek 2016-ban, vagy a közelmúltban pályáznak/pályáz­tak először ezekre a címekre.

A képzés időpontja ökoiskola koordinátorok részére: 2016. február 29. - március 1. – március 2.

A képzés időpontja zöld óvoda koordinátorok részére: 2016. március 7. - március 8. – március 9.

Mindkét képzés helyszíne: a győri Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Karának épülete (9022 Győr, Liszt F. u. 42.).

A rendezvényen való részvétel az oda-, visszaút költségeinek kivételével ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött!

A regisztrálás történhet az interneten keresztül on-line (az alábbi linkekre kattintva:

ökoiskola koordinátorok részére: https://docs.google.com/forms/d/1OqivxfpHq7aIY_MNOwBinkvEBr-px-DMZYeCLU30XGY/viewform?c=0&w=1

zöld óvoda koordinátorok részére: https://docs.google.com/forms/d/1VFILV5DfbyY8gACN91KBafx0lEVegzfVeTHtmOB9tsM/viewform?c=0&w=1),

illetve a jelentkező és a képviselt intézmény adatainak megadásával, megküldésével.

A képzéssel kapcsolatos további információkat az alábbi elérhetőségeken szerezhet:

Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez., telefon: 96/316-192.

A jelentkezési határidő az ökoiskolai képzésre: 2016. február 20., a zöld óvodai képzésre: 2016. február 26.

A csoportlétszám korlátozott (15-25 fő), ezért a jelentkezések elfogadása a regisztráció sorrendjében történik! Kérjük, csak akkor jelentkezzen, ha a képzés mindhárom napján részt tud venni, és akadályoztatása esetén a pótlásáról időben tud gondoskodni. A jelentkezés elfogadásáról, elutasításáról pár napon belül értesítést küldünk, majd ezután a résztvevőkkel felvesszük a kapcsolatot, illetve elküldjük számukra a részletes tájékoztatót a programról.

A programot az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) Zöld Óvoda-, Ökoiskola programok kiszélesítése c. projektjének keretében végezzük, amelynek megvalósítását a Svájci Szövetségi Tanács Hozzájárulása és a Magyar Állam társfinanszírozása támogatja.

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Reflex-ház beosztása

EFOP - program

Ökoiskola

Okosuli

Zöld óvoda

Zöld ovi

Papírkalkulátor

 

 

Megelőzési kisokos

 


 

Ökológiai lábnyom számítás

Ökológiai lábnyom számítás