A Reflex Környezetvédő Egyesület Borkai Zsoltnak küldött nyílt levelében kezdeményezte a Püspökerdő védetté nyilvánítását. Szeretnénk, ha a védetté nyilvánításért indított kampányba minél több győri civil szervezet kapcsolódna be és segítené annak sikerét! Az elmúlt hónapok történései rámutattak, hogy a Püspökerdő ügye igazi győri közügy, a helyieknek fontos az erdő és az erdő nyújtotta szolgáltatások.

 

Az előzetes egyeztetések alapján, a nyáron összegyűjtött 35 védett és fokozottan védett faj, melyeknek „Győr tüdeje" biztosít élőhelyet, megfelelő indok a védettségi eljárás kezdeményezéséhez. Ahhoz viszont, hogy a kezdeményezés igazán sikeres lehessen, úgy gondoljuk, a helyiek támogatása is szükséges. Mindezek miatt december eleje és jövő április vége között egy nagyszabású kampányt tervezünk, melyben - hogy minél több győri támogatását elnyerjük - az összes győri civil szervezet segítségére számítunk, így az Tiétekre is.

Ha hozzánk hasonlóan az Ti szervezeteteknek is fontos „Győr tüdeje" és szívesen bekapcsolódnátok kezdeményezőként a kampányba, várjuk válaszotokat az alábbi címen:
Reflex Környezetvédő Egyesület - Lajtmann Csaba - Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez. - 30 232 6658
Ugyanitt szívesen várjuk esetleges kérdéseiteket is!

A csatlakozáshoz az alábbi adatokat küldjétek el nekünk 2015. december 4-ig:
1. Szervezet neve
2. Szervezet címe
3. Szervezet emblémája jó minőségben (amennyiben van)
4. Szervezet honlapja, közösségi oldala (amennyiben van)
5. Szervezet törvényes képviselőjének neve
6. Kapcsolattartó neve
7. Kapcsolattartó elérhetőségei - e-mail cím, telefonszám

Jelen levelünkkel a győri civil szervezeteket keressük meg, tudjuk azonban, hogy a nyilvánosan elérhető címek nem mindig jók, így megköszönjük, ha segítetek felhívásunk terjesztésében.

A kampányba médiapartnerként szeretnénk bevonni a Kisalföldet és az Oxygen Hírügynökséget.

A kampányban politikai pártok részvételére nem számítunk.

Az aláírásgyűjtő kampány részleteinek kidolgozására 2015. december elején műhelytalálkozót szervezünk a csatlakozó civil szervezetek számára.

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Reflex-ház beosztása

EFOP - program

Ökoiskola

Okosuli

Zöld óvoda

Zöld ovi

Papírkalkulátor

 

 

Megelőzési kisokos

 


 

Ökológiai lábnyom számítás

Ökológiai lábnyom számítás