A Reflex Környezetvédő Egyesület a Zöld Óvodák és az Ökoiskolák hálózatának bővítése érdekében végzett tevékenysége keretében ingyenes információs napok szervezésével kíván támogatást nyújtani a címpályázatot benyújtani szándékozó oktatási intézmények számára. Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy 2015. november 19-én, a szombathelyi Gothard Jenő Általános Iskolában (9700 Szombathely, Benczúr Gyula utca 10.) Ökoiskolai Információs Napot, 2015. november 20-án, a szombathelyi Szűrcsapó Óvodában (9700 Szombathely, Szűrcsapó u. 43.) Zöld Óvodai Információs Napot tartunk azon iskolák, óvodák számára, akik szeretnének megismerkedni az Ökoiskola, illetve Zöld Óvoda Programmal, illetve akik az Ökoiskola, vagy Zöld Óvoda címre pályáznak a közeljövőben.

Az eseményen való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött! Regisztrálni az alábbi linkeken lehet, ahol további információkat is találhatnak az Információs Napokra vonatkozóan:

Óvodáknak:

Iskoláknak:

A jelentkezési határidő iskoláknak: 2015. november 15. (12.00 óra)

A jelentkezési határidő óvodáknak: 2015. november 16. (12.00 óra)

Bízunk benne, hogy minél több intézmény fogadja el a meghívásunkat!