A Reflex Ökológiai Központ és Erdei Iskolában tizenharmadik alkalommal mérték össze tudásukat a rendeztek a Pápateszér környéki általános iskolák tanulói. A környezet- és természetismereti vetélkedőn a házigazda Pápateszéri Általános Iskola mellett a csóti Csóthhi Géza Általános Iskolából, az Ugodi Német Nemzetiségi Általános Iskolából, és a pápai Gyurátz Ferenc Evangélikus Általános iskolából vettek részt 4-4 fős csapatok a felkészítő tanáraik vezetésével. A 2023. május 12-én megrendezett vetélkedő során a csapatok egyrészt írásos feladatokat oldottak meg, másrészt gyakorlati feladatokat kaptak három témakörben, dr. Halbritter András, Nagy Péter, és Lajtmann Csaba vezetésével.

 

A vetélkedőn nyújtott teljesítményt a zsűri elnöke, dr. Halbritter András, a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Karának tanszékvezetője értékelte, majd Horváth Ferenc, a Reflex Környezetvédő Egyesület elnöke adta át az okleveleket és a jutalmakat.

A 13. Pápateszéri Környezet- és Természetismereti Vetélkedő győztese helyi iskola Sárgarigók csapata lett. A csapat tagjai Háhn Liliána, Németh Mirella, Zsuppán Regina, Bán Boglárka voltak. Felkészítőjük Nigoveczné Deli Zsófia tanárnő volt.

A vetélkedő az Energiaügyi Minisztérium és a Nyugat-Balkáni Zöld Központ Nonprofit Kft. támogatásával valósult meg.

 

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Reflex-ház beosztása

EFOP - program

TOP - program

KEHOP - program

Papírkalkulátor

 

 

Megelőzési kisokos

 


 

Ökoiskola

Okosuli

Zöld óvoda

Zöld ovi

Ökológiai lábnyom számítás

Ökológiai lábnyom számítás